Geslaagde WordPress Meetup 010 in Rotterdam

Gisteravond bezocht ik de door internetbureau Redkiwi georganiseerde WordPress Meetup in het sfeervolle pand nabij metro station Coolhaven.

Stimulerende gastsprekers en voldoende tijd om te netwerken. Er komen meer Meetups, een aanrader voor  WordPress fans.

WordPress Meetup 010 180917 Redkiwi
WordPress Meetup 010 180917 Redkiwi

 

Vacature Hoofdredacteur financieel regio Amsterdam via Redactie & Co

Functieomschrijving

Het Nederlandstalige platform met 30.000 abonnees is gespecialiseerd in ‘mergers & acquisitions’ en behandelt deals, fusies, financieringen en overnames. De hoofdredacteur coördineert de site, het kwartaalmagazine, nieuwsbrieven, de deal-database en schrijft zelf artikelen over trends en ontwikkelingen. Werkt mee aan de opzet en programmering van congressen, bezoekt (netwerk-) bijeenkomsten, vertegenwoordigt het platform daar en schrijft artikelen over deze events. Hij of zij werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van het platform en komt proactief met ideeën voor verbeteringen en uitbreidingen. Onderhoudt het contact met de doelgroep en werkt actief mee aan conversie en content marketing. De hoofdredacteur rapporteert aan een algemeen hoofdredacteur en werkt nauw samen met de community manager.

Gevraagd

Gezocht wordt een ambitieuze journalist of redacteur met ten minste drie jaar relevante ervaring, bij voorkeur in de financiële sector. Hij of zij kent de doelgroep van financiële media en heeft een uitstekende neus voor nieuws. Kernwoorden: creatief, innovatief, georganiseerd, commercieel, dynamisch en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Een eigen netwerk in de wereld van de fusies en overnames is uiteraard een grote pre. Het talent om snel contacten op te bouwen in deze wereld is noodzakelijk.

Geboden

Geboden wordt een fulltime baan binnen een middelgrote uitgeverij (circa 40 fte) met een moderne en prettige werkomgeving. Marktconform salaris plus goede secundaire voorwaarden.

Interesse?

Heb jij belangstelling voor deze positie, reageer dan direct en stuur ajb een recent cv en je motivatie mee naar michael@redactieco.nl.

Sint Jacobus Paardenmarkt Ablasserdam druk bezocht

Nieuw wielerboek Martin Bons “De kunst van het sprinten”

Vlot leesbaar wielerboek over het sprinten. Martin Bons geboren in Papendrecht  is uitstekend gedocumenteerd en informeert de lezer steeds op vermakelijke wijze. Een aanrader voor iedereen die wel eens een fiets heeft gezien. Te koop op bol.com, Bruna e.d. 

Het Groot Niet Te Vermijden, uitverkochte zaal 250317 theater De Willem

Expositie Meriska van Hof in Waardeburgh Zorgcentrum locatie Parkzicht te Sliedrecht april,mei en juni 2017