Over mij

Met plezier schrijf ik stukjes voor bladen en kranten.
De thema’s  zijn ; adverterende bedrijven,  evenementen, sport, kunst, toerisme en regionaal nieuws voor een breed publiek.

Ik werkte onder meer voor: Wegener, De Havenloods, Almere Vandaag, De Klaroen, Nordic Uitgeverij Maasland, de Persgroep en Dordt Nu.

Meestal begint het schrijfproces met een eigen idee dat ik verder uitwerk en aanbied aan redacties. Daarnaast werk ik ook in opdracht.
Voordat ik aan het artikel begin doe ik altijd onderzoek over het onderwerp en de invalshoek. Met het oog op de te behalen deadline plan ik tijdig de benodigde interviews in.

Ik richt mij op informatieoverdracht. Vlot leesbare artikelen zonder onnodig vakjargon. De zorgvuldig gekozen plaatjes ondersteunen het verhaal. De lezer dient steeds voldoende achtergrondinformatie te krijgen over het onderwerp. Ik lever het artikel aan met relevante foto’s met bijschrift. Als ik de foto’s niet zelf kan maken dan vraag ik deze op.

In mijn portfolio zie je een aantal van mijn uitgevoerde opdrachten.   Graag maak ik ook voor jou  een artikel, reportage of WordPress website op maat.